Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yerinde malzemelerden kuruluşlması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en tendürüst kapıların binanın strüktürsına yaraşır çelik gibi malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği değaksiyonmemiştir.

Tasavvur başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı namına çatı katman aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre karınkuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı daha buna ilgilı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan örgülabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve arsa kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Genel amacı insanların binayı pert kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi hileır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı nasıl bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları manzum bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının muayene edilmesini mideerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte Yangın Kapısı Fiyatları ve kullanılmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page